Hälsoprodukter – Aloe Vera

En viktig del för ditt välbefinnande är din kost och den näring den innehåller.
”Det är inte maten som ger dig liv utan livet i din mat.” Dessa bevingade ord sades redan 400-500 år före Jesus tid av den store grekiske filosofen Hippocrates. Han var den mest välkände och firade läkaren i antiken. ”Att understödja den läkande naturen” var hans motto. Det gäller att underhålla kroppens egen fantastiska förmåga till välbefinnande och balans i alla lägen.

Aloe Vera är den äldsta kända medicinalväxten i världen och har använts i alla tider för hälsa och skönhet. Många känner till skönhetsprodukter för huden men få känner till att man också kan dricka Aloe Vera. Växten har mer än 75 kända näringsämnen och har blivit kallad en ”näringsbomb” av näringsforskare.

aloe

Vetenskapliga undersökningar har gjorts under de senaste 20 åren och det är ingen slump att växten kallas ”Mirakelplantan” samt ”Guds gåva”. Det är ingen juice, då inget vatten är tillsatt. Har du problem med magen, tarmen, utslag, värk eller liknande är det troligt att du behöver en utrensning i kroppen för att få mer energi och för att kroppen skall kunna tillgodogöra sig näringen i din föda. Är din tarmfunktion nedsatt kan du helt enkelt inte ta till vara näringen i din mat! Att dricka färskpressad Aloe Veraframställd på rätt sätt, är det bästa du kan ge din kropp och dig själv! Aloe Veran rensar ut, stabiliserar och återställer balansen i hela ditt system med alla dess biokemiska processer.

Visste du t.ex. att de livsviktiga enzymerna (som är absolut nödvändiga för att vitaminer och mineraler skall kunna fungera) endast finns i färska grönsaker och frukter? Denna Aloe Vera-dryck kryllar av enzymer! Produkterna kommer från världens största odlare och leverantör av Aloe Vera.

Testa och prova. Du har 90 dagars Nöjd-kund-garanti. Alltså ingenting att förlora!

Drycken återställer balansen i kroppen och krämerna mjukgör och återställer huden. Produkterna går inte att köpa i affären.

För vidare information vänligen ring 070-406 86 82.

Gör som Hippocrates – ”Låt maten bli din medicin”