IMAG0163

Jag har arbetat inom näringslivet i ca 30 år och är dipl. marknadsekonom. Mitt intresse för komplementär- & alternativmedicin har alltid funnits. Min absoluta övertygelse har alltid varit att det finns så mycket mer än vad vi människor uppfattar i vårt dagliga liv.

Min starka intuition och starka längtan att förstå samband och sammanhang i tillvaron har varit drivkraften i mitt sökande.

De senaste 20 åren har jag studerat komplementär- & alternativmedicin samt energihealing i Indien samt i England där jag var bosatt på 90-talet under min studietid. Jag har under denna tid mött många fantastiska människor som inspirerat mig och som har öppnat nya dörrar i mitt sökande. Genom allt detta samt egna upplevelser och erfarenheter, har jag nått en djupare förståelse för människans komplexitet.

Jag är även utbildad lärare i Living Food.

Mitt råd till Dig är att stanna upp och lyssna inåt. Våga lita på din intuition och din inre röst. Tänk på att kroppen vet så mycket mer än huvudet!

Det känns fantastiskt att idag kunna hjälpa och stötta människor i deras sökande genom att kombinera mina erfarenheter från mitt arbetsliv i karriären med min livssyn idag och den djupare förståelse och kunskap jag nått fram till i mitt eget sökande.

Livet är en gåva – vårda det väl!

Jag är medlem i NFSH, Englands största organisation för energiterapeuter och energihealers samt i World Federation for Healers.